20 okt. 2012

Een Praktische inkomhal.

Emily (http://andersonfamilycrew.blogspot.be) is getrouwd en heeft 6 kinderen, 5 van hun eigen en 1 geadopteerd . Nu ja voor alles zo goed mogelijk te organiseren heeft ze haar hal echt heel goed in gericht !


Eerst en vooral de lambrisering die is echt geweldig, dit maakt de gang al helemaal anders. Iets heel speciaal, rijk, karaktervol...
Ze hebben een draad gemaakt voor de tekeningen van de kinderen mooi op te hangen, zodat de kinderen elke dag naar hun eigen kunstwerkjes kunnen kijken. Verder de bakjes dienen voor hun gerief van school in te doen . Deze zijn per kind gelabeld , zo gaat er nooit niet kwijt .
 De foto op einde van hun hal van hun gezin is helemaal geweldig ! En ja wat je ook nodig heb voor zo een groot gezin ... familiekalender/agenda !Nu zelf wil ik NOOIT zo een groot gezin... zo een drukte hele tijd. Liever klein en Fijn. Maar ik kan goed begrijpen dat mensen dit willen, dan is er echt leven in het huis . En niet zomaar leven. VEEL LEVEN ! Je bent nooit alleen is altijd wel iemand waarop je terug kan vallen.


Mieh_x

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen