15 dec. 2012

Blog (tv) Love : Rok en rol

Karolien verbancks had al een tijdje een blog Petit Karo , hierdoor is ze gecontacteerd door het tv-zender vitaya. Nu heeft ze een eigen programma Rok en Rol. Hier maakt ze met zo weinig mogelijk middelen een groot resultaat en daar geniet ze van. Haar motto is van kleine dingen in het dagelijks leven van vroeger en nu iets moois en uniek maken. Creativiteit en de spullen ervoor moet je niet ver zoeken. Ik vind echt dat ze super echt super leuke dingen maakt. 
Een bodyscrub, handscrub of gewoon handcreme nodig ?! kijk dan hier hoe je dit kan maken..

Jouw trui pimpen... Kijk dan hier in dit filmpje  maakt ze van een saaie zwarte handtas iets heel leuk, zo kan je iets maken wat niemand anders heeft. Jouw eigen unieke tas. Ook nog bijpassende kousen hebben?


Een advent-kalender of een gewone kalender nodig ... Kijk dan zeker hier.


Leuke lichtjes nodig voor in de tuin, of zelf in het huis. Dit met wat touw en oude kerstlichtjes? Idee= deze lampenslinger


Buiten mooie dingen maakt ze ook lekkere dingen. Elke aflevering is er wel een lekker hapje, maaltijd of drankje erbij. bijvoorbeeld deze whoopie's met speculaas en manderijn .Dit programma komt er elke dag op van maandag tot donderdag op vitaya om half negen 's avonds. Dit is zeker kijkje waard. Dit programma komt wel enkel in België op de tv, dus voor de mensen in Nederland volg dan zeker deze site voor op de hoogte te blijven van al deze leuke dingen. Ik kijk alvast uit voor de nieuwe week Rok en Rol !PS: volg mij op bloglovin en mis geen enkele van mijn nieuwe post's. 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen