17 dec. 2012

One favourite : kerstshoppen in Oberhausen !

Donderdag ben ik gaan kerstshoppen samen met twee vriendinnen, normaal ging er nog een derde mee maar door omstandigheden ging het niet meer door voor haar. Om 8 uur s'morgens vertrok de bus. Dit betekent meestal een race tegen de tijd want als we gaan kerstshoppen dan moet dat zeker met ...

  
    

Ja juist, bubbels en koffiekoeken. Maar de bakkers gaan hier altijd pas om acht uur open. Maar het is weer goed gelukt!


 Dan maar klinken op een hele leuke dag, wat het trouwens geweest is ... en wachten tot we in Oberhausen zijn.

In Oberhausen ligt een heel groot winkel center "centro Oberhausen " genaamd , hier rond ligt de kerstmarkt met rand-animatie. In het winkelcentrum zelf liggen heel veel winkels die we hier ook kennen, Zara, H&M, new yorker, .....en nog vele andere die we niet in BelgiĆ« hebben.  Het centrum is 2 verdiepingen groot dus vervelen doe je zeker niet. Nu met de kerstperiode is het winkel centrum zelf tot 22 open en als je echt elke winkel wilt zien heb je die tijd ook nodig.
Ook in de Coca Cola Oase is er genoeg eetgelegenheid, je kan er echt alles eten. Frieten, shoarma , pizza, pasta, vis, salade noem het maar op je vind het hier! 

In de Gilly Hicks Sydney winkel waar altijd zo beachboy's buiten staan, heeft S. gezien wat ze later wil in haar huis! De bh afdeling van deze winkel. De kleurtjes, het donker hout, maar eerlijk toegeven het is ook wel een indrukwekkende winkel.
De kerstmarkt zelf hebben we gedaan toen het donker was, want is toch altijd mooier met de lichtjes. Maar ook de geuren die je hier overal ruikt van al dat lekkers dat er te verkrijgen is. Mmmmm ... 
En toen was het weer tijd om naar huis te gaan. Het was weer een hele leuke dag, kijk al naar uit om volgend jaar weer te gaan. Kerstperiode is echt een leuke tijd. Sommige foto's zijn niet zo een goede kwaliteit maar het is met de gsm getrokken en dat lukt niet altijd even goed.


Zijn jullie al gaan kerstshoppen? Waar vinden jullie het de moeite? 
PS: Neem ook eens kijkje op mijn Facebook van Thewinterof88 en 
like me! Weet als eerste wat op de blog verschijnt ! x


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen