27 mrt. 2013

Music Love: Jill Shaw

Jill Shaw( echte naam Jill Van Vooren): een 17 jarige Belgische artiest. Ooit deed ze samen met Lauren mee met Eurosong for kids(2010) met het lied "Get up!", met dit liedje werd ze zevende in Wit-Rusland. Lauren en Jill gingen elk hun eigen weg. 

In de zomer van 2012 bracht Jill het lied "Summer sucks", de videoclip van dit lied nam ze in Costa Rica. Dat ze haar clip opnam in Costa Rica was niet zo maar toeval, naast zingen houd Jill ook van surfen. De natuur vooral de zee is naar schijnt geweldig daar. Jill tekende ook een contract bij het Surf&Snow merk O'neill.

Nu heeft ze ondertussen al twee liedjes bij uitgebracht.  Het liedje "Paint the town red" en "All for you". Het laatste liedje is in New York opgenomen, het mag precies toch wel wat kosten de clips van Jill. Ze heeft het maar getroffen, haar stem is dan ook heel goed.

Van het liedje "All for You" ben ik een grote fan.


Misschien heb ik jullie doen kennismaken met een nieuwe artiest? Of kende jullie haar al. Meestal komen Belgische artiesten niet zo ver, maar ik hoop dat het voor haar toch anders gaat zijn. Want van mij mag ze toch nog even doorgaan met zingen.Liefs Miehhke Xx

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen