22 apr. 2013

Personal: Ladiesweekend

Dit weekend was het weer zo ver. Het was tijd voor onze jaarlijkse traditie, ons ladiesweekend @ Centerparcs. Vanaf ons achttien, doen we dit elk jaar. Ondertussen zijn er wat dames bijgekomen, maar het is altijd weer een gezellige bedoeling. Vrijdagmiddag vertrekken we al, gaan we met een paar inkopen doen. Om drie uur wanneer we het huisje in kunnen dan kan de dikke pret beginnen. 

De tien leuke dames van ons weekend!
Eerst en vooral klinken we op een leuk weekend. Ook bestaat ons weekend uit lekker eten zoals je hierboven ziet. verder zie je de foto van het bad met de deel van het drinken.


Mieke, Britt en Sarah hebben een geweldige Danni Lowinski Quiz georganiseerd, het was geweldig dames! Hier zie je twee onderdelen, met de mond nagels lakken voor het mooist en met de mond tekenen zodat je andere teamlid het kon raden. Het team "de genkies, Whoo Whoo" dat ik vormde samen met Karen is natuurlijk gewonnen. Natuurlijk hebben we ook genoten van de zonnige zaterdag.

zaterdag zijn we opstap, zoals elk jaar doen we dit verkleed met elk jaar een ander thema. Het thema van dit jaar was "glitter & glamour"! 
Zondag middag zat het weekend er weer op, maar dames ik wil jullie bedanken voor het geweldig weekend. Ik kijk alweer uit naar volgend jaar.
Liefs Miehhke Xx

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen